PBL Projektering tilbyder

Radon målinger i dit hus eller sommerhus

Radon er en gasart som trænger ind i alle boliger og specielt ældre ejendomme. Radon er farligt for mennesker og kan afstedkomme kræft. Det er derfor vigtig, at få undersøgt sit hus eller sommerhus for indtrængen radon.


En radonmåling omfatter bl.a.:

  • Gennemgang af bygningen i forhold til radon-målingen i din bolig
  • Verifikation, om målerne har været placeret korrekt under målingen
  • Gennemgang af bygningen for åbenlyse, synlige kilder til radon-indtrængning
  • Forslag (fordele og ulemper) til tiltag, der kan gøres i forhold til boligens konstruktion
  • Indhenter af et eller flere skriftlige tilbud på de forskellige løsninger fra radonkyndige entreprenører, så du har et godt sammenligningsgrundlag

Efter undersøgelsen vil du have fuld klarhed over dine problemer med radon. Dermed ved du, hvilke tiltag der kan gøres, hvor meget de hver især typisk reducerer radon-niveauet, og hvad tiltagene vil koste.

Du beslutter naturligvis selv, om du vil begynde med de mindre og billige løsninger eller om du vil opnå den maksimale reduktion med det samme. Hvis du ønsker det, hjælper vi selvfølgelig også (inkluderet i prisen) med at indhente tilbud fra professionelle og erfarne leverandører af radonsikringer.

Kender du ikke allerede radonniveauet i din bolig, kan vi selvfølgelig også hjælpe med at fastslå det, hvis du ønsker det. Radonmålingen skal dog foretages inden rådgivningen.

Priser
5.000 kr. ekskl. moms
6.250 kr. inkl. moms

Såfremt der ønskes notat er der et tillæg på 1000 kr. ekskl. moms. Kørsel faktureres særskilt.

Kontakt os om radon målinger