PBL Projektering tilbyder

Komplet projektering af dit husprojekt

Ved mindre projekter, som rækkehuseprojekter mv kan PBL Projektering lave det komplette projekt for jer, hvor vi rådgive jer fra vurdering af projektet omkring økonomi til færdigmeldingen.


Vi har lang række erfaring omkring lige netop disse projekter, så hvis står med overvejelserne omkring af at investerer i et areal eller projekt, er du meget velkommen til at kontakte os, for at drøfte mulighederne for investeringen.

Ingeniøropgaver

Hos PBL Projektering er vi godkendt til udførelse af projekter i konstruktionsklasse KK1, hvor vi udfører alle traditionelle ingeniøropgaver, lige fra et nyt dørhul til et komplet ingeniørprojekt.

Hvis du skal have lavet projekter i konstruktionsklasse 2 og opefter, er du også meget velkommen til at kontakte os, da vi har en del samarbejdspartnere som kan løfte disse opgaver.

Renoveringer

I renovering er der mange aspekter, at tage hensyn til. Ikke mindst i forbindelse med brand, konstruktioner samt råd, svamp og fugtskader. Yderligere vil man også gerne bibeholde det arkitektoniske udtryk.

Byggestyring og tilsyn

PBL Projektering kan også varetage byggestyring og tilsyn under opførelse af projekterne. Vi har medarbejdere der er uddannet i projektledelse, således at vi kan varetage den komplette styring af jeres projekt fra start til slut. Dette gælder både indenfor byggeri og anlæg, hvor vi har mange års erfaring.

Kontakt os om projektering