PBL Projektering tilbyder

Nyt hus, sommerhus eller tilbygning

I dag kræver ansøgning af byggetilladelse rigtig mange papirer og der er mange regler man skal sætte sig ind i. Efter d. 1. januar 2020 er det bygherrens ansvar at overholder reglerne. Vi har derfor gjort det nemt for vores kunder og samlet det hele i en pakkeløsning.


Skitseprojekt

Her holder vi først et møde med jer og drøfter jeres ideer og hvilke ønsker I har til jeres kommende bolig. På den baggrund udarbejder vi et skitseprojekt, som vi tilpasser sammen jer.

Når skitserne er på plads, påbegynder vi udarbejdelse af det endelige materiale til myndighederne.

Myndighedsprojekt

Under myndighedsprojekteringen laver vi det endelige materiale til kommunen, og for indarbejdet alle de krav og regler som et byggeri skal overholde.

I myndighedspakken vil vi udarbejde følgende:

Situationsplan, Planer, Snit, Facader, Statisk beregning, Energiberegning, Fundamentsplan med mål, Spærplan samt liste til entreprenører over materiale som skal afleveres til færdigmeldingen.

Derudover sender vi ansøgningen ind og tager vi dialogen med kommunen, således at i ikke skal bare skal vente på at tilladelsen forelægger

Priser for nybyg

40.000 kr ekskl. moms
50.000 kr inkl. moms

Priser for tilbyg

35.000 kr ekskl. moms
43.750 kr. inkl. moms

I nogle kommuner kræves det at der udarbejdes en brandstrategi. Såfremt dette er et krav, er der et tillæg på 5.000 kr. inkl. moms.

Statiske beregning og Energiberegning

Hvis i allerede har fået udarbejdet arkitektprojektet, kan PBL Projektering også hjælpe med at lave de beregninger, som skal vedlægges byggeansøgningen. Sammen med de statiske beregninger udarbejder vi planskitser med konstruktionerne, som kan indarbejdes i projektmaterialet.

Priser for statiske beregninger
10.000 kr. ekskl. moms
12.500 kr. inkl. moms

Priser for energi beregninger
5.000 kr. ekskl. moms
6.250 kr. inkl. moms

Udbudsmateriale

Hvis du ønsker, at udbyde dit projekt til flere entreprenører, er det en rigtig god ide, at få udarbejdet beskrivelser så de enkelte entreprenører ved hvad de skal byde på. Det giver dig en sikkerhed for, at de har det hele med og I har et klart udgangspunkt inden I går i gang.

Udbudsmaterialer kan være større eller mindre i omfang, så hvis du ønsker at dette skal være en del af dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os, for at få en pris på denne del også.

Kontakt vedr. nybyg eller tilbyg