PBL Projektering tilbyder

Få rådgivning om husets tilstand inden du skriver under

Ved køb af ejendom, er det en god idé at hyre en rådgiver til en købergennemgang. Her kan PBL Projektering træde til.


PBL Projektering gennemgår tilstandsrapporten og undersøger bygningen mere detaljere end tilstandsrapporten foreskriver. Derudover kan vi rådgive omkring de forsikringsmæssige udfordringer og klausuler, som tilstandsrapporten kan forårsage, når der skal tegnes en ejerskifteforsikring på boligen.

På selve gennemgangen vil vi samtidig med undersøgelserne forklare, hvad der eventuelt måtte være af fejl og mangler ved ejendommen, som kan eller vil få betydning for jer som købere. I vil på samme måde drøfte den forventede vedligeholdelse på de større opgaver inden for en 10-års periode, så I kan lave et budget på driften af ejendommen.

Er der ønsker om renoveringer på ejendommen i forbindelse med overtagelsen, vil disse forhold også kunne drøftes, så I har en klar fornemmelse af, hvad omfanget af jeres ønsker betyder for gulve, vægge, lofter og installationer.

Når gennemgangen er afsluttet, giver den vi en generel vurdering af ejendommen, set i forhold til tilsvarende ejendomme af samme alder og byggestil. Hvis det ønskes kan vi efterfølgende udarbejde et notat, som kan bruges efterfølgende i forbindelse med forhandlingen om prisen på ejendommen.

Priser

2.400 kr. ekskl. moms
3.000 kr. inkl. moms

Prisen gælder op til 250 m2. Såfremt der ønskes notat er der et tillæg på 1000 kr. ekskl. moms. Kørsel faktureres særskilt.

Kontakt os om Købergennemgang